activitades

 

ACTIVITATS
Durant la vostra estància a Ca l’Arbequí podeu participar en les activitats que es duen a terme, com per exemple:

 • Visita a les abelles i extracció de la mel
  A Ca l’Arbequí tenim 10 arnes d’abelles de l’espècie abella negra ibèrica. El visitant pot acompanyar al nostre apicultor a descobrir aquest món fascinant d’insectes socials envoltat de perfums i amb una llarga tradició cultural. Durant els mesos de recol·lecció de la mel, els visitants poden participar en un taller d’introducció i experimentació amb aquesta activitat tan arrelada a les nostres terres. Tenim mel per vendre durant tot l’any.
   
 • Campanya de la fruita
  Durant els mesos d’estiu, de juliol a setembre, el visitant podrà participar en la recollida de la fruita. Aquesta activitat tan nostra, ofereix una oportunitat per gaudir de la natura i dels seus productes de primera mà. El visitant es familiaritzarà amb les diferents feines relacionades amb la producció de fruita dolça. Recomanem especialment aquesta activitat a families amb nens, ja que els més petits gaudeixen molt observant i coneixent la natura de primera mà. També disposem de fruita per vendre.
 • Gallines
  Al galliner hi trobareu una dotzena de gallines, que ens abasteixen amb ous ecològics. Tenim gallines pota blava,  quiquines o periquites i altres barrejades. Les gallines passegen sovint pels patis de les cases i ens delecten amb el seu cant. Els visitants podran acompanyar-nos a donar menjar a les gallines i altres activitats derivades amb aquests animals.