acivitats

 

ACTIVITATS
Durant la vostra estància a Ca l’Arbequí podeu participar en les activitats que es duen a terme, com per exemple:

 • Visita a les abelles i extracció de la mel
  A Ca l’Arbequí tenim 10 arnes d’abelles de l’espècie abella negra ibèrica. El visitant pot acompanyar al nostre apicultor a descobrir aquest món fascinant d’insectes socials envoltat de perfums i amb una llarga tradició cultural. Durant els mesos de recol·lecció de la mel, els visitants poden participar en un taller d’introducció i experimentació amb aquesta activitat tan arrelada a les nostres terres. Tenim mel per vendre durant tot l’any.
   
 • Campanya de la fruita
  Durant els mesos d’estiu, de juliol a setembre, el visitant podrà participar en la recollida de la fruita. Aquesta activitat tan nostra, ofereix una oportunitat per gaudir de la natura i dels seus productes de primera mà. Durant l’activitat de visita amb guia, el visitant es familiaritzarà amb les diferents feines relacionades amb la producció de fruita dolça. Recomanem especialment aquesta activitat a famílies amb nens, ja que els més petits gaudeixen molt observant i coneixent la natura de primera mà. També disposem de fruita per vendre.  
 • Gallines
  Al galliner hi trobareu una dotzena de gallines, que ens abasteixen amb ous ecològics. Tenim gallines pota blava, quiquines o periquites i altres barrejades. Les gallines passegen sovint pels patis de les cases i ens delecten amb el seu cant. Els visitants podran acompanyar-nos a donar menjar a les gallines i altres activitats derivades amb aquests animals.< 
 • Totes les activitats s’han d’acordar amb antelació.< 
 •