turisme_lleida copy

TURISME PER LA ZONA

Ca l’Arbequí gaudeix d’una localització privilegiada, ja que es troba al principi de l’horta de Lleida i a molt poca distància del centre de la ciutat de Lleida. La casa està situada molt a prop del Centre de recuperació de fauna de Vallcalent.  La proximitat d’aquest centre fa que es puguin observar moltes aus autòctones de la zona, com la cigonya, el falcó pelegrí, l’òliba i la trenca, entre d’altres.

El Jardí Botànic de Lleida, l’Arboretum, es troba a les proximtats de Ca l’Arbequí. El parc es pot visitar i ofereix una guia per les varietats de flora autòctones de l’horta de Lleida.

Lleida ofereix un ventall d’activitats lucratives i culturals, com l’eix comercialEl Museu Diocesà i Comarcal, L’Auditori Enric GranadosEl teatre de la LlotjaLa Seu Vella, L’esglèsia de Sant Llorenç així com moltes altres construccions romàniques i gòtiques.

La província de Lleida, de fàcil accès des de la casa, ofereix innumerables activitats de lleure i culturals com esports d’aventura, esquí, rutes a peu, recursos naturals, art romànic, etc. Podeu consultar aquestes ofertes a travès del web de turisme de Lleida.

raimat Raimat

El celler Raimat ofereix la possibilitat de viure de primera mà el procés d’elaboració del vi, recórrer el celler modernista i respirar l’harmoniosa atmosfera de la “catedral del vi”.

lamitjanaEl Parc Municipal de la Mitjana

El Parc Municipal de la Mitjana és un espai natural situat a l’entrada de la ciutat de Lleida, que conserva molt bé els ecosistemes representatius del bosc de ribera de la terra baixa del Mediterràni.

aplecL’aplec del Caragol – Tercer cap de setmana de Maig – Festa d’interès turístic nacional

L’Aplec del Caragol, a finals de maig, rubrica la temporada amb més programació festiva de l’any. Declarada Festa d’Interès Turístic Nacional i Festa Nacional d’Interès Tradicional, és la festa més multitudinària de la ciutat i una de les celebracions ludicogastronòmiques més importants de Catalunya. (text: turisme Lleida)